ГоловнаПолітика

Опоблок годував своїх мітингувальників гречаною кашею з тушонкою

"Фронтові 100 гр" не наливали, оскільки "час не той"

Прибічники партії "Опозиційний блок" розходяться зі святкування Дня Перемоги біля арки Дружби народів у Києві, повідомляють "Українські Новини".

Станом на 13:20 більшість прапорів згорнули і люди почали розходитися. При цьому оркестр продовжує грати радянські пісні.

Судячи з усього, частині учасників заходу платили за дві години.

За оцінками агентства "Інтерфакс-Україна", в мітингу взяли участь близько 7 тис. осіб. Люди тримали прапори України, прапори з написом "Перемога 70 років" і символіку "Опозиційного блоку" в біло-синіх тонах. Серед учасників була як молодь, так і люди похилого віку.

Люди, які прийшли до арки, шикувалися біля польових кухонь, де їм давали гречану кашу з тушонкою. Як зазначили організатори акції, традиційні "фронтові 100 гр" сьогодні не дають, оскільки "час не той".

Нагадаємо, перед мітингом кореспондент LB.ua став свідком того, як на мітинг "Опоблоку" приходили учасники. Вони збиралися групами, їх звіряли за списками. Кореспондент LB.ua дізнався у однієї такої групи, що складалася переважно із студентів, що плата за участь у мітингу становить 100 гривень.

На мітингу "Опоблоку" також були учасники акцій "білих хусток" - кореспондент LB.ua упізнав кількох завсідників таких заходів. За даними СБУ, на ці акції передає гроші Микола Азаров.

"Опоблок" подавав до КМДА заявку на участь у мітингу 20 тис. осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram