ГоловнаПолітика

Сепаратисти змавпували "інформаційні війська" Стеця

"Інформаційні війська Новоросії" взялися до роботи.

Сепаратисти запустили сайт "Інформаційний солдат", який копіює принципи роботи "Інформаційних військ" міністра інформполітики Юрія Стеця.

Сайт почали запускати останніми днями. Він зареєстрований в Україні.

Сайт покликаний "вибудувати потужний заслін спробам київської хунти американською вояччиною розхитати нашу єдність, посіяти сумнів і невпевненість у своїх силах".

"Як ми будемо воювати? Із цього дня тобі на пошту будуть приходити інструкції і завдання, після виконання яких ти повинен надати звіт. Навіщо потрібен звіт? Солдат не може робити тільки те, що подобається, і тільки тоді, коли хочеться: від твоєї беззастережної готовності до дій залежатиме доля нашої війни. Найбільш відповідальні і здібні будуть отримувати військові звання, що допоможе нам поліпшити структуру Інформаційних військ Новоросії. Але виконати це завдання без звітів ми не зможемо", - йдеться в листі, який приходить на пошту користувача після реєстрації.

Нагадаємо, 23 лютого Міністерство інформаційної політики України запустило роботу сайту під назвою i-army.org, на якому реєструються в "Інформаційні війська України". Після реєстрації на пошту користувача щодня приходять завдання поширювати 5 матеріалів про російську агресію проти України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram