ГоловнаПолітика

Делегація з Молдови відвідає Україну 16-17 квітня

Окрему увагу буде приділено питанню невизнаного Придністров'я

Делегація з Молдови відвідає Україну 16-17 квітня
Фото: mfa.gov.ua

Делегація з Молдови на чолі з віце-прем'єр-міністром із реінтеграції Віктором Осиповим відвідає Україну для зустрічей із владою 16-17 квітня.

Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства закордонних справ Євген Перебийніс.

За його словами, у склад делегації увійдуть заступник міністра внутрішніх справ, заступник міністра інформаційних технологій і зв'язку, представники МЗС і інституцій європейської інтеграції.

Під час переговорів сторони обговорять актуальні питання розвитку двосторонніх відносин, а також двосторонню взаємодію у сфері регіональної безпеки.

"Окрему увагу буде приділено питанню невизнаної Придністровської Молдавської Республіки", - зазначив Перебийніс.

Раніше заступник міністра інфраструктури України з питань євроінтеграції Оксана Рейтер обговорила з міністром транспорту і дорожньої інфраструктури Молдови Василем Ботнарем і держсекретарем Міністерства транспорту Румунії Марією Магдаленою Грігоре перспективу розробки спільного регіонального проекту будівництва нової залізничної лінії "Київ - Кишинів - Бухарест".

Нагадаємо, в грудні 2014 року міністр внутрішніх справ Молдови Сергій Дякону заявив, що країна готова надати допомогу українським колегам у реформуванні МВС - аж до скерування необхідних експертів і стажування працівників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram