ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики за ніч 20 разів обстріляли позиції сил АТО

Бойовики різко активізували повітряну розвідку

Бойовики за ніч 20 разів обстріляли позиції сил АТО
Пески (архив)
Фото: EPA/UPG

Бойовики 20 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) в ніч проти 11 квітня.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"10 квітня ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишалася спокійною. З 18 години вечора до опівночі бандформування так званих ДНР і ЛНР здійснили уздовж лінії розмежування 20 обстрілів наших військ", - сказано в ньому.

У Донецькій області найбільш інтенсивний вогонь вівся в районі населених пунктів Опитне і Авдіївка, де противник застосував кулемети, автоматичні гранатомети і міномети калібру 120 мм.

Неподалік від Новотроїцького злочинці вели артилерійський вогонь, а в районі Широкиного і Чермалика вчинили обстріли зі стрілецької зброї.

У Луганській області зі стрілецької зброї бандформування двічі обстріляли наші позиції поблизу Кримського, а з мінометів - також двічі - позиції українських військ в районі Суходола.

З 20:20 до 20:40, вже вдруге за минулу добу, ворог обстріляв з 120-міліметрових мінометів мирних жителів в населеному пункті Піски.

Також відзначається різка активізація повітряної розвідки противника. У зазначений період зафіксовані прольоти 27 ворожих безпілотників.

Злочинців найбільше цікавлять позиції українських військ на півдні Донецької області і в Луганській області.

Нагадаємо, увечері 10 квітня штаб АТО перерахував обстріли з важкого озброєння за день.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram