ГоловнаПолітика

Найєм радить шукати справи Тимошенко у "Правому секторі"

Представники ПС захопили будинок Віктора Пшонки.

Найєм радить шукати справи Тимошенко у "Правому секторі"
Юлия Тимошенко
Фото: EPA/UPG

Нардеп Мустафа Найєм припустив, що матеріали кримінальних проваджень проти Юлії Тимошенко можуть бути в "Правому секторі".

Про це він написав у Фейсбуці.

"Матеріали кримінальної справи проти Юлії Тимошенко можуть бути в руках "Правого сектору". Левова частка документів, у тому числі експертизи, протоколи допитів, висновків та схеми перебували в будинку Віктора Пшонки, що його захопили представники "Правого сектору" після закінчення Майдану. Цінність цих документів не тільки в тому, що вони можуть виправдати/звинуватити пані Тимошенко, а й пролити світло на те, як фальсифікували цю справу в Генеральній прокуратурі, як до цього була залучена адміністрація Віктора Януковича й іноземні компанії, які проводили експертизу всієї справи Юлії Тимошенко. Думаю, Генеральній прокуратурі варто офіційно запитати у представників "Правого сектору", де ці документи і кому вони були передані після Майдану", - повідомив Найєм.

Нагадаємо, генпрокурор Віктор Шокін повідомив в інтерв'ю LB.ua про службове розслідування в ГПУ за фактом зникнення документів у кримінальних провадженнях проти Юлії Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram