ГоловнаПолітика

Порошенко впевнений у прозорій системі управління держвласністю

За словами Президента, саме це хочуть чути інвестори

Порошенко впевнений у прозорій системі управління держвласністю
Фото: dyvys.in

Президент Петро Порошенко впевнений у встановленні прозорої системи управління державною власністю.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента.

"Найближчим часом зможемо прийти до того, про що ми говорили від початку створення коаліції - прозорого режиму управління державною власністю", - сказав Порошенко на засіданні Національної ради реформ.

У зв'язку з цим глава держави наголосив на важливості ухвалення закону про зниження кворуму для проведення загальних зборів акціонерів для всіх акціонерних товариств незалежно від їх виду власності до 50%+1 акція в 2015 році.

Крім того, він висловив думку, що підвищення прозорості сприятиме проведенню відкритих конкурсів з відбору керівників держпідприємств, участі в управлінні державними підприємствами іноземців.

"Думаю, що це те, що хочуть сьогодні чути про Україну інвестори", - підкреслив Порошенко.

На переконання Президента, такий підхід має застосовуватися в усіх напрямках життєдіяльності держави, на стратегічно важливих підприємствах, а також у паливно-енергетичному секторі в цілому.

Як повідомлялося, 25 березня Порошенко підписав закон, яким знижено кворум для проведення загальних зборів акціонерів для всіх акціонерних товариств незалежно від їх виду власності до 50%+1 акція в 2015 році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram