ГоловнаПолітика

Геращенко розповів, що нардеп Денисенко допомагав із затриманням свого помічника Гордєєва

Денисенко нібито спочатку не вірив у провину Гордєєва.

Геращенко розповів, що нардеп Денисенко допомагав із затриманням свого помічника Гордєєва
Денис Гордеев

Радник голови МВС, нардеп Антон Геращенко заявив, що нардеп із Дніпропетровська Андрій Денисенко допоміг упіймати свого помічника Дениса Гордєєва, який 21 березня застрелив офіцера СБУ у Волновасі.

Як написав Геращенко, Денисенко "спочатку подумав, що його помічника підставили, що він не міг скоїти це жахливе вбивство, проте після того як він розібрався в ситуації, почув свідчення очевидців, він сам допоміг слідству вийти на підозрюваного в убивстві та затримати його під час спроби перетину кордону".

"Як сказав мені сьогодні вранці цей народний депутат: "Кожен повинен відповідати за свої вчинки, адже кров - це не вода", - написав Геращенко.

Нагадаємо, Гордєєва затримали вранці в п'ятницю в Закарпатській області. Він мав намір покинути Україну.

Колишній боєць "Дніпро-1" Гордєєв, за версією правоохоронців, очолював злочинне угруповання, яке промишляло контрабандою. Коли офіцер СБУ Віктор Мандзік спробував перешкодити контрабанді, Гордєєв застрелив його пострілом у голову.

Денисенко близький до екс-губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського. Голова СБУ Валентин Наливайченко звинуватив заступників Коломойського Геннадія Корбана і Святослава Олійника в підтримці цього ОЗУ. Вони спростували звинувачення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram