ГоловнаПолітика

Порошенко запропонував Ярошу посаду в Міноборони

Радник голови МВС вирішив, що лідеру "Правого сектору" нудно у Верховній Раді

Порошенко запропонував Ярошу посаду в Міноборони
Фото: Макс Требухов

Президент України Петро Порошенко запропонував лідеру "Правого сектору", позафракційному народному депутату Дмитру Ярошу зайняти посаду в Міністерстві оборони України.

Про це заявив народний депутат з фракції "Народний фронт" Антон Геращенко в ефірі "5 каналу".

"Я можу підтвердити, що Дмитру Ярошу надійшла пропозиція від Президента України зайняти посаду в Міноборони... Я б вітав, якби Дмитро Ярош прийшов на державну службу, і я бачу, що йому нудно у Верховній Раді, плюс він зараз поранений важко в бою, і я б із задоволення допоміг би разом з Дмитром Ярошем створити Добровольчий оборонний союз України за прикладом естонської, фінської, швейцарської системи", - заявив Геращенко.

Раніше нардеп Борис Філатов повідомив, що Яроша буде призначено на посаду радника начальника Генерального штабу Збройних сил України.

Сьогодні цю інформацію підтвердив прес-секретар "Правого сектору" Артем Скоропадський. "Це правда, була така пропозиція. Але ми поки що обдумуємо, бо наразі незрозуміло, які там будуть повноваження", - пояснив він.

Як повідомлялося, "Правий сектор" заявив, що не залишить зону АТО без наказу Яроша. Також ПС повідомив, що готовий увійти до складу Збройних сил лише цілим окремим підрозділом, а в Нацгвардію точно не вступатиме.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram