ГоловнаПолітика

Шокін усунув Баганця від виконання обов'язків заступника генпрокурора

Баганця і ще трьох чиновників усунено на час службового розслідування

Шокін усунув Баганця від виконання обов'язків заступника генпрокурора
Фото: ukrgazeta.com

Генеральний прокурор України Віктор Шокін усунув від виконання обов'язків свого заступника Олексія Баганця та низку інших співробітників прокуратури.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГПУ.

"Наказом Генерального прокурора України Віктора Шокіна від 25 березня 2015 року заступника Генерального прокурора України О. В. Баганця, начальника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України І. В. Щербину, старшого слідчого в особливо важливих справах п’ятого слідчого відділу з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України А. В. Мороза, заступника начальника другого відділу процесуального керівництва управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих центрального апарату Головного управління процесуального керівництва та нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією, у сфері транспорту та у кримінальних провадженнях слідчих органів прокуратури Генеральної прокуратури Ю. С. Ковтуна відсторонено від виконання обов’язків на час службового розслідування", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, напередодні проти сина заступника генпрокурора Баганця Віталія відкрили кримінальну справу. Екс-керівника управління прокуратури підозрюють у тиску на правоохоронців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram