ГоловнаПолітика

Віче у Дніпропетровську перенесли на суботу

Дніпропетровська ОДА демонстративно відсторонилася від заходу

"Народне віче" у Дніпропетровську, анонсоване нардепом з оточення Ігоря Коломойського Андрієм Денисенком на 18:00 середи, перенесено на суботу.

Про це повідомив в ефірі "Еспрессо.TV" ще один нардеп з оточення Коломойського Борис Філатов.

"Насправді, на цій прес-конференції Андрія Денисенка ніхто не уповноважував збирати народне віче... Це була його особиста ініціатива, понад те, чому він скликав на середу на 18:00, мені невідомо. Віче відбудеться, але не завтра, а в суботу. І насправді цю ініціативу підтримали громадські організації, громадські активісти, і нібито обласна державна адміністрація... яка жодним чином не стосується цього віче", - зазначив він.

"Природно, я не знаю, яким буде на ньому порядок денний, але ми мусимо виключити будь-яку риторику, будь-які спекуляції з приводу того, що на віче будуть якісь заклики до повалення чинної влади, до федералізації та інші. Це виключено апріорі. Це навіть не варто обговорювати", - запевняє Філатов.

Нагадаємо, в останні дні конфлікт між дніпропетровським губернатором Ігорем Коломойським і центральною владою переріс відкрите протистояння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram