ГоловнаПолітика

Олександр Янукович пояснив вибір місця для похорону брата

Людмила Янукович живе в Криму

Олександр Янукович пояснив вибір місця для похорону брата
Фото: c-inform.info

Старший син екс-президента Віктора Януковича Олександр розповів, що його брата поховали в Криму, бо там живе їхня мати.

"Ми вирішили поховати брата тут, тому що він дуже любив Крим, а тим паче - Севастополь, і у Свято-Нікольському храмі він бував не раз. Крім того, на півострові живе наша мати, їй буде легше відвідувати тут могилу брата", - сказав Олександр Янукович російському виданню

"Комсомольская правда".

Він також виклав власну версію обставин загибелі брата.

"Це сталося, коли було темно. Вітя їхав за кермом, лід почав хрустіти і тріскати. Мабуть, брат вирішив, що потрібно їхати далі, до грубшого льоду - «тягнув» машину до кінця, вистрибнути встигли всі, крім нього. Він пішов на дно, коли водійські дверцята вже були відчинені. Темно, холодна вода..." - сказав старший син екс-президента.

Він повідомив, що могила не залишиться безіменною, там поставлять табличку з гравіюванням і пам'ятник.

Нагадаємо, Віктора Януковича поховали в Севастополі 23 березня на території Свято-Нікольського храму. На похорон приїжджали екс-президент України Віктор Янукович, його дружина Людмила, Олександр Янукович, дружина загиблого Ольга з 5-річним сином Іллею.

Віктор Янукович-молодший потонув уночі 21 березня на озері Байкал. Його мікроавтобус "Фольксваген", у якому перебували ще 5 осіб, провалився під лід. Решті пасажирів удалося врятуватися.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram