ГоловнаПолітика

Демчишин доручив провести люстрацію в Міненерго

Перевірку не проходитимуть сам міністр і його заступники.

Демчишин доручив провести люстрацію в Міненерго
Фото: kmu.gov.ua

Міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин доручив провести в апараті Міністерства енергетики та вугільної промисловості України перевірки, передбачені законом України "Про очищення влади".

Про це йдеться в наказі міністра №172 від 23 березня 2015 р.

У документі сказано: провести в апараті Міністерства енергетики та вугільної промисловості України перевірку, передбачену законом, крім міністра та його заступників.

Міністр енергетики та вугільної промисловості визначив відповідальним за проведення перевірки Управління роботи з персоналом Ковальова І. В.

Нагадаємо, раніше люстраційну перевірку пройшли міністр соцполітики України Павло Розенко, міністр закордонних справ України Павло Клімкін, міністр аграрної політики Олексій Павленко, міністр економічного розвитку і торгівлі України Абромавічус, міністр оборони Степан Полторак, міністр Кабміну Ганна Онищенко, голова НБУ Валерія Гонтарева, міністр внутрішній справ Арсен Аваков, голова СБУ Валентин Наливайченко та кілька інших чиновників.

Раніше повідомляли, що прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк також пройшов люстраційну перевірку. В Україні 16 жовтня 2014 р. набув чинності закон № 1682-VII "Про очищення влади" (про люстрацію).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram