ГоловнаПолітика

Люди Коломойського скликають віче у Дніпропетровську

Денисенко заявив про таємний протокол між Порошенком і Путіним

Люди Коломойського скликають віче у Дніпропетровську
Общий вид пресс-конференции
Фото: 9-channel.com

Нардеп Андрій Денисенко оголосив про призначення "народного віче" у Дніпропетровську на 18:00 середи.

Про це він заявив на прес-конференції у Дніпропетровську, яку транслює місцевий "9 канал" (ТРК "Приват ТБ Дніпро").

"Настав час скликати у Дніпропетровську народне віче проти переродження цього демократичного режиму на авторитарний. Сьогодні понеділок. Дозвольте призначити час - у середу о 18:00 на центральній площі ми проведемо нове народне віче", - сказав він.

Денисенко стверджує, що президент України Петро Порошенко і президент Росії Володимир Путін у Мінську затвердили якийсь таємний протокол, який передбачає зняття з посади глави Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського.

Нагадаємо, що Денисенко разом зі ще кількома депутатами Верховної Ради сьогодні оголосили про вихід із фракції Блоку Петра Порошенка через "цькування дніпропетровської команди".

Сьогодні СБУ звинуватила заступників керівника Дніпропетровської ОДА Геннадія Корбана та Святослава Олійника, а також депутата Андрія Денисенка у підтримці ОЗУ, представники якої займалися викраденням людей, контрабандою в зоні АТО і можуть бути причетні до вбивства співробітника СБУ у Волновасі.

Крім того, в останні дні триває корпоративний конфлікт навколо держпідприємств "Укртранснафта" і "Укрнафта", що входять до сфери інтересів губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського і які держава намагається повернути під свій контроль.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram