ГоловнаПолітика

Коломойський звинуватив Єремеєва у спробі встановити контроль над "Укртранснафтою"

За словами дніпропетровського губернатора, мета Єремеєва - зруйнувати систему торгівлі нафтопродуктами групи "Приват".

Коломойський звинуватив Єремеєва у спробі встановити контроль над "Укртранснафтою"
Игорь Коломойский

Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігор Коломойський звинувачує депутата Верховної Ради, співвласника групи "Континіум" Ігоря Єремеєва у спробі встановити контроль над нафтотранспортної державною компанією "Укртранснафта".

Про це він сказав в інтерв'ю каналу "1+1".

"У нафтопродуктовому бізнесі у нас є така група "Континіум", яка очолюється, не побоюся слова, організованим злочинним угрупованням, на чолі якої стоїть народний депутат Єремеєв і який стоїть за всіма цими подіями", - сказав він.

За словами Коломойського, мета Єремеєва - зруйнувати систему торгівлі нафтопродуктами групи "Приват", і тому він вирішив установити контроль над нафтотранспортною компанією, яка забезпечує постачання сировиною нафтопереробного заводу в Кременчуці (контролюється компанією "Укртатнафта").

Коломойський також заявив, що до складу так званого ОЗУ Єремеєва входить виконувач обов'язків заступника голови правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Андрій Пасішник і голова наглядової ради "Укртранснафти" Олександр Савченко.

Нагадаємо, 19 березня наглядова рада ПАТ "Укртранснафта" усунула Олександра Лазорка від здійснення повноважень голови правління компанії. Увечері голова Дніпропетровської ОДА, власник групи "Приват" Ігор Коломойський у супроводі озброєних людей увійшов в офіс "Укртранснафти" в Києві. Він назвав те, що відбувається, "рейдерським захопленням", і заявив, що за цим стоїть депутат від Блоку Петра Порошенка Ігор Кононенко.

Уранці 20 березня Аваков заявив, що приміщення "Укртранснафти" взято під охорону підрозділами міліції. Міністр розраховує на якнайшвидше врегулювання конфлікту навколо "Укртранснафти".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram