ГоловнаПолітика

Виконувати обов'язки начальника ПЗЗ буде перший заступник Кривопішина

Суд зупинив призначення іншого кандидата на посаду

Виконувати обов'язки начальника ПЗЗ буде перший заступник Кривопішина
Алексей Кривопишин
Фото: alexey-kryvopishyn.kiev.ua

Обов'язки начальника Південно-Західної залізниці виконуватиме перший заступник Олексія Кривопішина Іван Федорко.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу Південно-Західної залізниці.

За інформацією агентства, суд зупинив дію розпорядження Кабінету Міністрів України №192-р від 11 березня 2015 року про призначення виконувачем обов'язків начальника Південно-Західної залізниці Володимира Тягульського.

"Рішення набуло законної чинності 17 березня 2015 року. Таким чином, підтверджено правомірність дій Олексія Кривопішина в частині покладання обов'язків на час свого усунення на першого заступника начальника ПЗЗ Івана Федорка", - розповіли у прес-службі залізниці.

У повідомленні стверджується, що призначенню Володимира Тягульського сприяє в.о. гендиректора "Укрзалізниці" Максим Бланк, якого, згідно з матеріалами журналістських розслідувань, неодноразово звинувачували у корупційних діях.

Торік генпрокуратура порушила 4 кримінальні провадження, за якими встановлено, що посадовими особами "Укрзалiзницi" завдано збитків інтересам держави на суму 909 млн гривень у сфері державних закупівель. ЗМІ також стверджували, що Максим Бланк причетний до закупівлі дизпалива за завищеними цінами і перерахування бюджетних коштів на підприємства анексованого Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram