ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція засідання Ради

Депутати розглянуть заборону на встановлення тарифів на послуги ЖКГ у розмірі, що нижчий від економічно обґрунтованого.

Верховна Рада на пленарному засіданні в середу, 18 березня, розгляне законопроект №2262, яким пропонують внести зміни до закону про регулювання комунальних послуг і заборонити встановлювати тарифи на комунальні послуги нижчими від розміру економічно обґрунтованих витрат на їхнє виробництво.

Про це йдеться в порядку денному засідання парламенту.

Також депутати розглянуть законопроект №2264 - про зняття мораторію на примусову реалізацію майна державних підприємств і компаній, у статутних фондах яких частка держави становить не менш ніж 25%, щоб погасити наявну заборгованість перед Національною акціонерною компанією "Нафтогаз України" або її дочірніми підприємствами за поставлений природний газ.

Окрім того, в першому читанні розглянуть законопроекти №1699 - про продовження чинної протягом 2014 року підтримки тваринницьких господарств за рахунок податку на додану вартість переробних підприємств на 2015 рік - і №1850-1 - про відновлення норми в податковому законодавстві, згідно з якою заповідники, національні природні парки, заклади науки і освіти звільняють від сплати земельного податку.

У другому читанні в сесійний зал буде винесено законопроект №0948 - про парламентську опозицію, який профільний комітет Ради рекомендував відхилити.

На засіданні також заплановано розглянути проект постанови №1317-П авторства депутатів від фракції "Опозиційний блок" - про скасування рішення Ради від 5 лютого про заборону розповсюдження і публічної демонстрації фільмів російського виробництва, а також тих, які пропагують правоохоронні органи, збройні сили, інші військові чи силові формування Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram