ГоловнаПолітика

В Україні запрацював сайт про реформи

На сайті буде відображено всі важливі складові відкритого процесу втілення реформ, заявили в АП.

В Україні запрацював сайт про реформи
Фото: Макс Левин

В Україні запустили оновлену бета-версію сайту reforms.in.ua.

Про це заявив заступник голови Адміністрації президента, секретар Національної ради реформ Дмитро Шимків на брифінгу, повідомляє прес-служба президента.

Сайт є майданчиком для забезпечення підзвітності та прозорості процесу розробки й упровадження реформ в Україні та залучення громадянського суспільства до цих процесів. Інформаційно наповнює сайт команда, що забезпечує роботу Національної ради реформ, йдеться в повідомленні.

На сайті публікують інформацію про 18 пріоритетних напрямків реформ: відповідальні, контакти координаторів, склад цільових команд реформ, проекти та затверджені версії нормативних документів.

Крім цього, на сайті розміщено всі без винятку матеріали, які розглядають на засіданнях Нацради реформ, і всі протоколи засідань. Шимків звернув увагу на можливість відстежувати статус виконання ухвалених на Нацраді рішень.

Також на сайті зібрано всі ключові програмні документи: Стратегію сталого розвитку на період до 2020 року, План дій уряду на 2015 рік, Коаліційну угоду, Угоду про асоціацію України та ЄС і план дій для її виконання, Меморандум України та МВФ.

На сайті забезпечено можливість зворотного зв'язку: можна залишити коментар на кожну реформу, реформи в цілому, можна написати лист оргкомітетові Нацради реформ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram