ГоловнаПолітика

Аваков прокоментував придбання величезної квартири сином

Олександр Аваков виявився успішним бізнесменом

Аваков прокоментував придбання величезної квартири сином
Александр Аваков
Фото: dnpr.com.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков підтвердив, що його син Олександр Аваков купив квартиру у Києві площею 375,2 кв. м.

Як написав міністр у своєму фейсбуці, 26-річний Олександр займається власним бізнесом і активами, переданими йому батьком, коли той перейшов на держслужбу. Його бізнес розташований в Італії, Литві та Україні.

"Олександр володіє квартирою у Харкові і у Києві. Київська квартира куплена ним 28 травня 2014 року - 233,4 м2 житлової (375,2 м2 загальною площею) з паркувальним місцем - загальною вартістю 4410 тис. грн", - написав Аваков.

При цьому міністр підкреслив те, що на держслужбі його син не служив і що у серпні 2014 року Олександр Аваков пішов добровольцем в батальйон спеціального призначення МВС "Київ-1".

"Службу ніс у Слов'янську, Червоному лимані, Краматорську, Кураховому. 17 лютого 2015 року звільнений у запас", - підсумував глава МВС.

Нагадаємо, в понеділок видання "Наші гроші" повідомило, що Олександр Аваков купив 6-кімнатну квартиру в київському преміальному житловому комплексі "Альпійський". Його сусідами виявилися дружина глави СБУ Олена Наливайченко, мати колишнього нардепа Олеся Донія, колишній голова Податкової Олександр Папаїка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram