ГоловнаПолітика

Наливайченко показав хороми Якименка

Екс-голова СБУ працював одразу в кількох кабінетах із зоною відпочинку

Під час запису ексклюзивного інтерв'ю для LB.ua Валентин Наливайченко показав виданню робочі апартаменти екс-голови відомства Олександра Якименка, які розташовані в центральному офісі СБУ в центрі Києва.

Спеціально для Якименка відразу кілька кабінетів були відгороджені і відремонтовані. Головна кімната - величезний зал, де сьогодні працює близько десятка співробітників антитерористичного центру СБУ. До нього примикають зони відпочинку; кімнати, де стояли тренажери. Примітно, всі вони оздоблені досить значним дзеркальним покриттям. Переходи між кімнатами прикрашені незграбними вітражами.

За словами Наливайченка, всі меблі з кімнат Якименка, які можна було, віддали в дитячі будинки. Сам він сьогодні працює в тому самому кабінеті, який займав під час перебування головою СБУ при Ющенкові.

Нагадаємо, Олександр Якименко покинув територію України і перебуває в розшуку. Його звинувачують у незаконному оголошенні антитерористичної операції 18 лютого 2014 року під час Майдану. При цьому в книзі "Майдан. Нерозказана історія" Соні Кошкіної, в СБУ нне залишилося жодного документа, що підтверджує проведення АТО в дні Майдану, хоча про її проведення оголошувалося публічно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram