ГоловнаПолітика

Коаліція домовилася узгодити план реформ через 2 тижні

Робота над документом відбуватиметься в семи тематичних робочих групах

Коаліція домовилася узгодити план реформ через 2 тижні
Фото: batkivshchyna.com.ua

Лідери фракцій коаліції планують узгодити проект Плану законодавчого забезпечення реформ до 26 березня.

Про це лідери коаліції домовилися на нараді з Головою Верховної Ради України Володимиром Гройсманом, повідомляє прес-служба парламенту.

"Лідери фракцій коаліції домовилися остаточно узгодити проект Плану законодавчого забезпечення реформ до 26 березня", - наголошується в повідомленні.

До цього робота над документом відбуватиметься в семи тематичних робочих групах, які буде сформовано відповідно до розділів плану.

Робочі групи включатимуть представників від кожної депутатської фракції коаліції, Адміністрації Президента України та Кабінету Міністрів, секторальних експертів. Перед ними стоятиме завдання узгодити перелік важливих для реформ законопроектів, послідовність і терміни їх ухвалення.

Вже 12 березня на засіданні Ради коаліції лідери фракцій погодять кандидатури координаторів кожного з цієї групи, а в п'ятницю буде визначено їх персональний склад.

Одним із принципових завдань на цьому етапі роботи буде формування пакета першочергових законопроектів, які мають бути прийняті вже на поточній сесії парламенту. Члени коаліції домовилися, що ці законопроекти напрацьовуватимуться спільно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram