ГоловнаПолітика

Фельдман закликав силовиків вжити заходів проти провокацій у Харкові

Нардеп заявив, що харків'ян намагаються довести до стану хронічної паніки.

Фельдман закликав силовиків вжити заходів проти провокацій у Харкові
Фото: www.ihrpex.org

Народний депутат України Олександр Фельдман звернувся до генпрокурора Віктора Шокіна, голови СБУ Валентина Наливайченка та голови МВС Арсена Авакова з проханням ужити термінових заходів проти можливих провокацій і проявів ксенофобії й екстремізму в Харкові

Про це йдеться у відповідному зверненні народного депутата до керівників силових відомств, повідомляють "Комментарии".

"Початок військових дій на сході нашої держави спричинив активізацію в Харкові і східних регіонах України залишків ксенофобських, екстремістських, радикальних і націоналістичних рухів на кшталт "Оплот", які фінансуються і координуються з-за кордону", - пише депутат.

Олександр Фельдман вказує, що одночасно з вибухами в Харкові почастішали випадки появи антисемітських, ксенофобських написів і висловлювань. Нардеп зазначає, що об'єктами ксенофобії та формування негативного ставлення стають "політичні сили, які, безумовно, відстоюють територіальну цілісність і стабільність України".

"За нашою інформацією, готуються масштабні антисемітські та ксенофобські акції, які повинні стати поштовхом до подальших заворушень з метою дестабілізації на східних кордонах держави", - йдеться у зверненні до силовиків.

"Очевидно, що радикали й націоналісти під керівництвом спецслужб сусідньої держави хочуть довести жителів Харкова до стану хронічної паніки і легко спровокувати в цій ситуації антидержавні й антиукраїнські заворушення", - заявляє харківський депутат.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram