ГоловнаПолітика

Яценюк закликав депутатів ухвалити всі документи, внесені у порядок денний

Депутати мають розглянути 17 законопроектів

Яценюк закликав депутатів ухвалити всі документи, внесені у порядок денний
Фото: www.kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк розраховує, що парламент сьогодні ухвалить 17 законопроектів. Про це голова уряду сказав сьогодні у своєму виступі у Верховній Раді на початку позачергового пленарного засідання.

"Ми на ваш розгляд напрацювали 17 законопроектів, сподіваюся, що левова частка з них, а точніше всі будуть ухвалені Верховною Радою України", - сказав Яценюк.

Прем'єр підкреслив важливість прийняття цих законопроектів для отримання $3,5 млрд прямих інвестицій в українську економіку. На думку Яценюка, протягом року Україні вдасться вийти як на стабілізацію ситуації, так і на економічне зростання.

Крім того, Яценюк упевнений у позитивному рішенні ради директорів Міжнародного валютного фонду 11 березня щодо надання Україні макроекономічної допомоги.

"Можу відверто сказати, що наші вороги не сплять, в тому числі, в МВФ. Вони роблять усе, щоб зірвати переговори і надання Україні відповідної макроекономічної допомоги. Вони мотивують це тим, що в умовах військової невизначеності недоцільно виділяти такі кошти... Але я впевнений, що після прийняття цього рішення в парламенті сьогодні, вже 11 березня рада директорів МВФ збереться на засідання і ухвалить позитивне рішення", - заявив прем'єр.

Нагадаємо, сьогодні на позачерговому засіданні парламенту присутній весь Кабінет Міністрів України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram