ГоловнаПолітика

Порошенко, Меркель, Олланд і Путін сьогодні обговорять Донбас

Переговори лідерів "нормандської четвірки" відбудуться по телефону

Порошенко, Меркель, Олланд і Путін сьогодні обговорять Донбас
Фото: EPA/UPG

Лідери країн нормандської четвірки - Петро Порошенко, Франсуа Олланд, Ангела Меркель і Володимир Путін - сьогодні ввечері обговорять припинення вогню на Донбасі та оплату російського газу, що поставляється в Україну. Про це повідомив помічник Путіна Юрій Ушаков, інформує ТАСС.

"Сьогодні ввечері, досить пізно - о 22:00 (21:00 за Києвом) - відбудеться телефонна розмова лідерів країн четвірки в нормандському форматі, буде обговорено хід реалізації комплексу заходів, схваленого 12 лютого в Мінську", - сказав Ушаков.

"Крім цього, судячи з усього, буде обговорюватися ситуація навколо оплати російського газу, що поставляється в Україну", - зазначив чиновник.

Представник Кремля додав, що проблема оплати російського газу буде обговорюватися "з урахуванням сьогоднішньої зустрічі в Брюсселі представників Росії, України та Єврокомісії".

Нагадаємо, за минулу добу унаслідок обстрілів і атак терористів загинув 1 український солдат і ще 4 отримали поранення. Загалом за минулу добу бойовики 32 рази відкривали вогонь по позиціях українських сил і населених пунктах, заявляючи при цьому про завершення відведення озброєння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram