ГоловнаПолітика

Українка дала свідчення у справі про вбивство Нємцова

Модель тримають під посиленою охороною

Українка дала свідчення у справі про вбивство Нємцова
Анна Дурицкая

Свідок у справі про вбивство Бориса Нємцова, громадянка України Ганна Дурицька перебуває під охороною, правоохоронні органи обмежують її пересування, повідомив її адвокат Вадим Прохоров.

"Ганна перебуває на квартирі одного з прихильників Нємцова. Її тримають під посиленою охороною і нікуди не пускають", - сказав він, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Зараз вона дала всі необхідні свідчення, у слідчих діях ми взяли участь. Тому ще вчора Ганна написала офіційну заяву українському консулу, щоб їй допомогли якнайшвидше повернутися на батьківщину в Київ", - додав адвокат.

За його словами, наразі жодних нових даних про хід розслідування справи про вбивство Нємцова у нього немає.

Раніше консул України в Москві Геннадій Брескаленко повідомив, що йому таки вдалося зустрітися з українкою, яка перебувала з Нємцовим у момент убивства.

Нагадаємо, російського опозиціонера Бориса Нємцова вбили вночі 27 лютого. Ганна Дурицька стала свідком нападу на Нємцова, оскільки супроводжувала політика в момент замаху. За словами дівчини, вона того дня зустрілася з Нємцовим у ГУМі, де вони повечеряли. Близько 23:00 пара вийшла на вулицю і пішки попрямувала у бік Василівського спуску. Нємцов і Дурицька йшли поруч по Великому Москворецькому мосту, коли вбивця шість разів вистрілив у Нємцова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram