ГоловнаПолітика

Нардеп Дейдей знайшовся (оновлено)

Знайшлися і його бійці супроводу

Нардеп Дейдей знайшовся (оновлено)
Евгений Дейдей

Нардеп від "Народного фронту", координатор батальйону "Київ-1" Євген Дейдей і два бійці батальйону, які його супроводжували, знайшлися.

"Народний депутат Дейдей Євген і два бійці батальйону "Київ-1" знайшлися і живі!!!" - написав у фейсбуці заступник начальника ГУ МВС у Донецькій області Ілля Ківа.

Подробиць він не подав.

Батальйон "Київ-1" в своєму фейсбуці написав, що Дейдей вийшов на зв'язок, пообіцявши оприлюднити подробиці згодом.

Сам Дейдей у телефонному коментарі телеканалу "112" повідомив, що в районі Мар'їнки по машині, в якій він їхав із двома бійцями, випустили снаряд з РПГ-7 чи "Мухи". У автомобіля спустило колесо, він зупинився, після чого з лісосмуги відкрили вогонь. Бійці відступили і йшли всю ніч, а вранці вийшли на трасу і зорієнтувалися, де перебувають. Зараз Дейдея і бійців доправили в Курахівське райвідділення міліції. З ними все гаразд, є лише невеликі забиття і садна.

Нагадаємо, Дейдей і два бійці "Київ-1" зникли увечері 24 лютого. Поблизу Мар'їнки Донецької області виявили автомобіль, яким вони пересувалися. У машину вистрілили з РПГ, навколо авто знайшли гільзи від патронів 7,62 мм і два повні магазини, але слідів крові не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram