ГоловнаПолітика

Суддя Царевич тиждень ховалася від слідства в кімнаті нарад

Зрештою, їй довелося вийти до слідчого

Суддя Царевич тиждень ховалася від слідства в кімнаті нарад
Фото: LB.ua

Суддя Печерського суду столиці Оксана Царевич тиждень переховувалася від слідства в кімнаті нарад. Про це розповів столичний прокурор Сергій Юлдашев, повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

"Тільки уявіть - Царевич тиждень ховалася в кімнаті нарад. І слідчий не міг ні увійти туди, ні викликати її звідти. Їй навіть носили туди обіди. Навіть не знаю, як вона весь цей тиждень здійснювала (фізіологічні) потреби", - сказав прокурор.

За його словами, після цього суддя все ж прийшла до слідчого. Оскільки Вища кваліфікаційна комісія суддів не усувала Царевич із посади, перешкод для її роботи як судді наразі немає, і всі рішення Царевич будуть законними.

Нагадаємо, генеральний прокурор Віктор Шокін попросив Верховну Раду дати згоду на затримання та арешт суддів Печерського районного суду Києва Царевич, Віктора Кицюка та Сергія Вовка. Їхні дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 375 (винесення суддею (суддями) свідомо неправочинного вироку, рішення, ухвали або постанови) Кримінального кодексу, що загрожує 8 роками ув'язнення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram