ГоловнаПолітика

НФ закликав затвердити пакет "військових" законопроектів

Комбати просять дозволити мобілізацію депутатів

НФ закликав затвердити пакет "військових" законопроектів
Фото: nfront.org.ua

Фракція "Народний фронт" наполягає на ухваленні пакету законопроектів про посилення захисту військовослужбовців та поліпшення умов роботи для військово-промислового комплексу. Про це заявила заступник голови фракції Вікторія Сюмар на погоджувальній раді, повідомляє прес-служба партії НФ.

"Це комплекс законопроектів - №1806, №1678, №1694 і №1695, - які необхідно приймати, вони стоять на вівторок, їх треба підтримати", - сказала вона.

За словами Вікторії Сюмар, ще одна ініціатива, яку запропонували комбати "Народного фронту", - виключити із закону про мобілізацію заборону на участь в АТО для народних депутатів України.

"Оскільки сьогодні ми знаємо, що є певні проблеми з мобілізацією, народні депутати можуть бути прикладом для народу, тут цілком нормальна ініціатива. Наші комбати що вихідні і кожного несесійного тижня їздять у зону АТО, беруть участь у воєнних діях. Такий приклад буде позитивним для українського народу, коли це робитимуть й інші народні депутати - це законопроект №1771, і я дуже просила б поставити його в порядок денний", - резюмувала представник "Народного фронту".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram