ГоловнаПолітика

Яценюк занадто багато сил витрачає на піар. Час таких людей мине, - Вадатурський

Країні потрібні реалісти, а не популісти

Яценюк занадто багато сил витрачає на піар. Час таких людей мине, - Вадатурський
Фото: Макс Требухов

Нардеп від БПП і один із творців бізнес-імперії "Нібулон" Андрій Вадатурський у бесіді з LB.ua розповів про знайомство з Арсенієм Яценюком.

"У червні він кликав мене на посаду заступника міністра економіки. Поговорили, але далі не пішло. А з приводу Мінекономіки я тоді сказав: "Єдине, чим можу бути корисний, - це просто розформувати міністерство". Немає сенсу в його існуванні. І мені приємно чути, що нинішній міністр думає так само.

Щодо Яценюка: це дуже тямущий чоловік - він добре висловлюється, вправно оперує цифрами, дуже ерудований. Але, як на мене, занадто багато сил витрачає на піар. Я думаю, час таких людей мине. Нам треба бути реалістами, а не популістами.

Наша проблема зараз ось у чому: ми щойно обрали президента, а політики вже готуються до нових виборів. Так почніть це робити через чотири роки, а цей час попрацюйте в команді президента. Допоможіть йому вирішити проблеми і зберегти цю країну, а потім вже вдосталь критикуйте. Один чоловік, яким би він не був генієм, сам не впорається. Ось цього і бажаю Яценюку - бути в команді", - зазначив Вадатурський.

Про ініціативи аграрного міністерства, необхідність залишити Донбас і про те, чому мільйонер Вадатурський сам готує собі каші, читайте нижче за посиланням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram