ГоловнаПолітика

НФ: Рада на позачерговому засіданні не ухвалила важливих законопроектів

Пашинський звинуватив депутатів у піарі та демагогії

НФ: Рада на позачерговому засіданні не ухвалила важливих законопроектів
Фото: Макс Левин

Фракція "Народний фронт" вважає, що, незважаючи на визнання Росії агресором, сьогоднішня позачергова сесія Верховної Ради стала прикладом поганої роботи, оскільки депутати фактично провалили низку важливих законопроектів.

Про це заявив заступник голови фракції Сергій Пашинський, повідомляє прес-служба партії.

"Фракція "Народний фронт" із сумом констатує, що позачергова сесія, яку збирали з такою помпою, яка мусила дати відповіді на ті виклики, які за останні 12 днів виникли на сході, не вирішила жодного свого завдання", - сказав він. Пашинський зазначив, що сьогодні в порядку денному були надважливі законопроекти, які слід було прийняти - про Національну гвардію, про військову дисципліну і про заборону російської пропаганди. "Жодного із цих законопроектів не прийнято", - сказав депутат.

"Ми звертаємося до всіх керівників фракцій, народних депутатів, керівників депутатських груп парламенту: в умовах прямої відкритої агресії Російської Федерації ми повинні розуміти, що піаром, заявами та деклараціями ми війну не виграємо. Наша фракція категорично не погоджується з такими підходами, і ми вимагаємо ті закони, які сьогодні були фактично провалені, щоб на наступному сесійному тижні вони були в порядку денному, розглянуті і прийняті. Якщо Верховна Рада бачить свою функцію лише в піарі та демагогії, то так ми цю війну не виграємо. Сьогодні ми були свідками того, як не треба працювати. Сподіваємося, що відповідні висновки будуть зроблені, а закони ухвалені", - сказав Пашинський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram