ГоловнаСуспільствоЖиття

Президентську резиденцію у Львові виставили на аукціон

Торги за адміністративну будівлю відбудуться 25 лютого

Президентську резиденцію у Львові виставили на аукціон
Фото: lviv.nashigroshi.org

Президентська резиденція на вулиці Глінки у Львові, початкова вартість якої становить майже 29 млн грн, піде з молотка 25 лютого. Відповідне рішення опублікувала прес-служба Львівської облради.

"25 лютого 2015 року відбудеться продаж адміністративної будівлі за адресою: м. Львів, вул. Глінки, 12. Початкова вартість продажу об'єкта площею 489,9 кв. м становить 28 млн 932 тис. грн", - сказано в повідомленні.

Резиденція офіційно призначена для "тимчасового проживання перших осіб України та інших держав, членів офіційних делегацій, які перебувають з візитом у Львівській області".

"Щороку на утримання будівлі з бюджету Львівської області виділяли орієнтовно 150-170 тис. грн, однак за призначенням резиденція фактично не використовується. Тому Львівська облрада, на балансі якої знаходиться резиденція, має намір продати її на аукціоні", - вирішили в раді.

Облрада не висуває ніяких обмежень щодо подальшого використання цього будинку, хоча голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик висловив сподівання, що подальше цільове використання цієї будівлі не суперечитиме розвитку міста.

Кінцевий термін прийому заяв на участь в аукціоні - 20 лютого 2015 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram