ГоловнаПолітика

ЦВК зареєструвала ще трьох народних депутатів

Фракція БПП отримала нових депутатів замість тих, хто пішов у РНБО й Адміністрацію

ЦВК зареєструвала ще трьох народних депутатів
Фото: 062.ua

Центральна виборча комісія зареєструвала Юрія Бабія, Ярослава Лесюка та Ірину Луценко депутатами Верховної Ради. Відповідні рішення ухвалено на засіданні ЦВК.

Бабій народився 18 листопада 1977 року, освіта вища, на момент реєстрації кандидатом був депутатом Івано-Франківської обласної ради, член партії "Народний Фронт", проживає в Івано-Франківську, включений до виборчого списку НФ під №75.

Лесюк народився 8 травня 1952 року, освіта вища, був президентом Міжнародної громадської організації "Фонд "Український вимір", безпартійний, проживає в Києві, включений до списку партії "Блок Петра Порошенка" під №69.

Луценко народилася 7 лютого 1966 року, освіта вища, депутат Ради 7-го скликання, безпартійна, проживає в Києві, включена в список БПП під №70.

Бабія визнано обраним в загальнодержавному багатомандатному окрузі за списком НФ замість Олександра Турчинова, який склав депутатські повноваження, а Лесюк і Луценко стали депутатами у зв'язку з достроковим припиненням повноважень Віталія Ковальчука і Ростислава Павленка, обраних до парламенту за списком БПП.

Нагадаємо, 16 грудня президент Петро Порошенко призначив голову фракції НФ у Раді Турчинова секретарем Ради національної безпеки і оборони. 26 грудня Порошенко призначив заступника голови фракції БПП Ковальчука першим заступником глави Адміністрації президента, а депутата Ради від БПП Павленка - заступником голови Адміністрації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram