ГоловнаПолітика

У Попасній загинули двоє цивільних

Масованого обстрілу зазнало й Щастя

У Попасній загинули двоє цивільних
Фото: 0629.com.ua

Унаслідок обстрілу бойовиками Попасної Луганської області загинули двоє жителів райцентру, ще двоє поранені.

Як повідомляє Луганська ОДА, учора вдень і вночі Попасна пережила близько 15 обстрілів з артилерії і "Градів", щоразу установки залпового вогню випускали від 15 до 60 снарядів.

Стріляли з Первомайська, який окупований козаками так званого Всевеликого війська донського. Найбільше постраждав мікрорайон «Черемушки», територія, прилегла до вагоноремонтного заводу, вулиці Гастелло, Першотравнева, Водопровідна. Є прямі влучення снарядів у багатоповерхові будинки, зруйновано і пошкоджено квартири, один зі снарядів влучив у загальноосвітню школу №1. На будівлі Укртелекому вибуховими хвилями вибило вікна та двері, на кількох вулицях через обриви ліній електропередач і пошкодження газопроводу немає ні світла, ні тепла, ні води.

Окрім того, в результаті обстрілу бойовиками з боку Веселої Гори міста Щастя дві багатоповерхівки отримали пошкодження. Під час одного з обстрілів поранено двох місцевих жителів - 55-річну жінку і 46-річного чоловіка. Сьогодні близько другої ночі реактивні снаряди вкотре пошкодили центральний колектор біля лікарні. Місто знову залишається без тепла. Сама ТЕС не пошкоджена, світло в Щасті є (крім вулиць, де зафіксовано локальні обриви ліній електропередач).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram