ГоловнаПолітика

Тимошенко висловила співчуття у зв'язку з розстрілом французьких журналістів

Лідер "Батьківщини" закликала до боротьби проти тероризму

Тимошенко висловила співчуття у зв'язку з розстрілом французьких журналістів
Архив
Фото: Макс Левин

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко висловила співчуття рідним і близьким загиблих співробітників французького журналу Charlie Hebdo. Про це йдеться в заяві Тимошенко, поширеній прес-службою ВО "Батьківщина".

"Повідомлення про трагічну подію у Франції - вбивство терористами співробітників журналу Charlie Hebdo, в Україні сприйняли з великою скорботою, обуренням і гнівом. Світовий тероризм не має національності і віросповідання, він є проявом абсолютного зла, що заперечує саму людську природу", - підкреслила політик.

Тимошенко зазначила, що французька трагедія глибоким болем відгукнулася в серці кожного громадянина України. "Ця трагедія ще раз нагадала нам, що в багатокультурному і глобальному світі немає кордонів не тільки для проявів висот людського духу, добра та гуманізму, а й для метастазів зла. Опір світовому злу є спільним завданням для людства, для політиків і громадських діячів", - зазначила лідер "Батьківщини".

Нагадаємо, 7 січня у центрі Парижа в офісі сатиричної газети Charlie Hebdo невідомі в масках відкрили стрілянину. Загинули 12 людей. За даними МВС Франції, в нападі на редакцію паризького журналу брали участь три людини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram