ГоловнаПолітика

Результати реформ українці відчують щонайшвидше навесні, - Ложкін

Через 3-6 місяців країна покаже серйозні зміни

Результати реформ українці відчують щонайшвидше навесні, - Ложкін
Фото: Макс Левин

Голова Адміністрації президента Борис Ложкін прогнозує перші відчутні результати реформ протягом 3-6 місяців (у березні-червні). Про це він сказав в інтерв'ю виданню "Новое время".

"У принципі, підготовлено базу, яка дозволить у найближчі три-шість місяців показати всьому світу і Україні, що тут відбуваються серйозні зміни", - сказав голова Адміністрації.

Ложкін зазначив, що в Україні не існувало системи державної влади, новій адміністрації довелося "набирати нових співробітників, на ходу будувати армію, вирішувати десятки проблем, які накопичилися за 23 роки незалежності".

Серед інших Ложкін зазначив ініціативу Президента Петра Порошенка скасувати спільний прокурорський нагляд. Крім того, голова АП заявляє, що Адміністрація в парламентсько-президентській республіці має недостатньо повноважень для самостійного впровадження швидких змін.

Нагадаємо, Ложкін добирав міністрів для нового уряду, до якого увійшли троє іноземців: міністр фінансів Наталія Яресько, міністр економіки Айварас Абромавічус і міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram