ГоловнаПолітика

У БПП запропонували створити будбати для відновлення Донбасу

Сергій Куніцин запропонував завоювати довіру звільнених населених пунктів

У БПП запропонували створити будбати для відновлення Донбасу
Сергей Куницын
Фото: ruex.org

Народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Куніцин пропонує повернутися до створення будбатів для відновлення зруйнованих населених пунктів Донбасу.

Про це повідомляється на сайті "Блоку Петра Порошенка".

"Я сьогодні говорив з одним із генералів, він правильну думку сказав: чому б нам не повернутися, умовно кажучи, до створення будбатів. Адже були будбати в радянський час для відновлення зруйнованих на південному сході міст", - сказав Куніцин.

Депутат вважає, що при сьогоднішньому тотальному безробітті "можна призивати людей у віці 50 років, які мають хороші будівельні спеціальності, одягнути, взути, нагодувати, взяти їх на контракт".

"Нехай вони не 10 тисяч гривень отримують, як ті, хто воює. Нехай отримують 3-5 тисяч гривень. Будуть зайняті і будуть кваліфіковано і недорого відновлювати, навіть з місцевих будматеріалів, Донецьку та Луганську області, де вже стоїть українська армія", - зазначив Куніцин.

"Ми ж повинні завойовувати довіру населення, яке ми звільнили з-під гніту сепаратистів", - додав Куніцин.

Нагадаємо, уряд підготував план відновлення країни на 2015-2017 роки, під який планується залучити кошти під час міжнародної донорської конференції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram