ГоловнаПолітика

Порошенко назвав Кабмін найкращим в історії

Президент запевнив поляків, що влада демонструє нульову толерантність до корупції

Порошенко назвав Кабмін найкращим в історії
Фото: Макс Требухов

Президент Петро Порошенко вважає, що нинішній склад уряду України найкращий за весь час існування держави.

"Першою ознакою змін було формування уряду. Цей уряд, я переконаний, є найкращим за всі часи існування України", - сказав Президент, виступаючи на українсько-польському бізнес-форумі у Варшаві, передає Інтерфакс-Україна.

Він зазначив, що в нинішньому Кабінеті Міністрів є представники бізнесу, а також іноземці з величезним досвідом, які прийняли українське громадянство.

"З 26 жовтня в Україні є новий парламент, де немає рекетирів і комуністів, де майже немає людей зі старої влади, новий парламент, який дуже швидко сформував проєвропейську коаліцію. Ще ніколи в Україні в проєвропейської коаліції не було конституційної більшості депутатів, яка рішуче налаштована на те, щоб змінити країну", - додав Порошенко.

Він зазначив, що зараз перед Україною відкриваються величезні можливості, і всі органи влади спільно робитимуть усе для проведення реформ.

"Я впевнений, що рішучі дії великого масштабу зможуть продемонструвати, що корупції в Україні немає місця. Вже зараз влада на рівні президента, уряду демонструє нульову толерантність до корупції", - підкреслив Президент.

Нагадаємо, Порошенко перебуває з дводенним державним візитом у Польщі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram