ГоловнаСуспільствоВійна

Під Нікішиним загинув військовий

Бійці захищали розвідувальну групу

Під Нікішиним загинув військовий
РПГ
Фото: Artem Shevchenko

Під Нікішиним за підтримки розвідувально-диверсійної групи отримали поранення двоє бійців 54-го окремого розвідувального батальйону - противник вдарив по українських військових із РПГ (ручного протитанкового гранотомета).

Про це кореспондента LB.ua повідомили бійці 54-го батальйону.

Один із поранених помер. Другого евакуювали і доставили до лікувального закладу

Нагадаємо, 9 грудня в Мінську мало відбутися чергове засідання контактної групи зі врегулювання ситуації на Донбасі, проте бойовики перенесли зустріч на 12 грудня, а сьогодні стало відомо про скасування і цієї домовленості. Тим не менш, у РНБО повідомили про продовження "режиму тиші" з боку українських військових.

Нагадуємо, охочі допомогти військовим у зоні АТО - артилеристам 25-ї ПДВ бригади, військовим 95-ї бригади і механізованої 30-ї бригади, зведеному батальйону морської піхоти можуть переказувати гроші на карту Приватбанку 5168 7420 1009 2421 (Тука Георгій).

Крім того, LB.ua збирає кошти на тепловізор для 54-го розвідувального батальйону. Необхідна сума - 4500 доларів.

З цією метою відкрито картку "Приватбанку": 4149 6258 0226 3291 (Рудоманов Олександр). Якщо Ви хочете переказати гроші через систему PayPall, пишіть на адресу електронної пошти [email protected] або на сторінку волонтера у Фейсбук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram