ГоловнаПолітика

Ляшко очолив мітинг проти запорізького мера

Мітингувальники зайшли в будівлю міськради

Близько 200 осіб вранці в середу прийшли на мітинг до будівлі Запорізької міськради з вимогою відставки мера Олександра Сіна.

Мітинг розпочався близько 10:00 одночасно з черговою сесією міськради.

До сесійної зали прийшов нардеп Верховної Ради Олег Ляшко (Радикальна партія), який зажадав від Сіна дозволити учасникам мітингу бути присутніми в залі під час сесії.

Сін поставив цю пропозицію на голосування. Більшістю голосів депутати підтримали пропозицію Ляшка.

Зараз до залу увійшли кілька десятків мітингувальників, вони тримають у руках плакати з написами: "Запоріжжю чесну владу", "Злодій має сидіти у в'язниці", "Запоріжжя без Сіна", "Вимагаємо дострокових місцевих виборів".

Фото: facebook.com/igor.mosijcuk

Депутати розглядають порядок денний.

Депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук у своєму "Фейсбуці" повідомив, що також перебуває на мітингу разом з іншими депутатами від партії - Артемом Вітком і Дмитром Ліньком.

Нагадаємо, 8 грудня мер Запоріжжя Олександр Сін просив СБУ і МВС перевірити інформацію про підготовку захоплення адміністративної будівлі міськради і мерії 10 грудня.

"Організаторами і замовниками цих провокацій виступають донецькі фінансові клани, що увійшли у змову з окремими представниками запорізького бізнесу", - заявляв Сін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram