ГоловнаПолітика

Порошенко запропонував у міністри гендиректорів "Фокстроту" і "Континіуму"

АП звернулася в рекрутингову компанію

Порошенко запропонував у міністри гендиректорів "Фокстроту" і "Континіуму"
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко запропонував включити до складу уряду Андрія Пивоварського (гендиректора "Континіуму") та Олексія Павленка (гендиректора "Фокстроту").

Про це пише "Українська правда" з посиланням на свої джерела.

За даними видання, на посади в новому Кабінеті міністрів претендують відразу кілька менеджерів із західною освітою.

Серед них Алекс Ліссітса (президент асоціації "Український клуб аграрного бізнесу"), який претендує на посаду міністра аграрної політики, і Роман Рубченко (консультант міжнародної консалтингової компанії McKinsey), якого пропонують на посаду міністра енергетики та вугільної промисловості.

Ці кандидатури перебувають на стадії обговорення.

За інформацією УП, координацією пошуку міністрів займався особисто голова адміністрації президента Борис Ложкін.

Група "Континіум", яка належить нардепам Ігорю Єремеєву і Степану Івахіву, керує заправками WOG, ТМ "КОМО", молочною компанією "Галичина". "Фокстрот" продає побутову техніку.

Видання Kyiv Post пише, що для пошуку кандидатур на посади членів уряду адміністрація Петра Порошенка звернулася в консалтингову кампанію у сфері рекрутингу та управління WE Partners. Ця компанія підібрала кількох представників бізнесу, серед яких Наталія Яресько з приватної інвестиційної кампанії Horizon Capital. Її кандидатура розглядається на посаду в міністерстві фінансів чи економіки. Втім, у Яресько громадянство США, хоча вона живе в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram