ГоловнаПолітика

Борис Філатов: "Я поставив рекорд - півдня у фракції БПП"

Колишній заступник Коломойського оголосив про вихід з пропрезидентської фракції через кілька годин після подання заяви про вступ

Народний депутат Борис Філатов, колишній заступник губернатора Дніпропетровської області, вийшов з фракції БПП. Про це він повідомив LB.ua 26 листопада в приміщенні Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України.

Олейник, Филатов и Корбан в Главном следственном управлении ГПУ
Фото: Нелли Вернер
Олейник, Филатов и Корбан в Главном следственном управлении ГПУ

"Моя політична кар'єра в Блоці Петра Порошенка тривала лише півдня: о 12:00 я написав заяву, о 19:00 я прийшов на засідання фракції, і мені було сказано, що моя присутність небажана. Потім у мене була розмова з Юрієм Віталійовичем (Луценко , голова фракції БПП - LB.ua). Я йому зателефонував, запитав, чому мене не допускають - мене немає в списках. "Ну, ти пізно написав заяву. Ми її розглядаємо".

Але я не збираюся ходити за БПП з простягнутою рукою. Тим паче що, напевно, йому приємніше мати у своєму складі колишніх регіоналів, потенційних колаборантів і латентних сепаратистів. У мене є інформація, що скандально відомий пан Нестеренко, який обирався по 38 округу - був великий скандал фальсифікації, суди, преса - він написав заяву і був прийнятий у Блок Петра Олексійовича.

Я не хочу з такими людьми сидіти поруч у фракції. Тому я від сьогоднішнього дня позафракційний депутат. Я поставив рекорд - півдня", - заявив Філатов.

Нагадаємо, Філатова, Олійника та Корбана сьогодні викликали до Головного слідчого управління Генеральної прокуратури Українина допит. Геннадій Корбан при цьому попросив перенести його допит у кабінет генпрокурора Яреми, повідомляє кореспондент LB.ua. Олійника та Філатова допитали раніше сьогодні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram