ГоловнаПолітика

Солдат загинув, ще вісьмох поранено на Донбасі в п'ятницю

Поблизу Донецького аеропорту підірвалися на фугасі троє військовослужбовців

Солдат загинув, ще вісьмох поранено на Донбасі в п'ятницю
Фото: Сергей Лойко

Один військовий загинув, ще восьмеро отримали поранення в п'ятницю під час бойових дій на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції.

"Терористи намагаються локалізувати підступи до Донецького аеропорту, встановлюючи фугасні пастки. Наші воїни у свою чергу зачищають територію від вибухонебезпечних предметів. На жаль, сьогодні, при спробі зачистки території поблизу аеропорту Донецьк підірвалися на фугасі троє військовослужбовців. Один з них загинув", - уточнюється в повідомленні.

У Донецький аеропорт сьогодні опівдні прорвався конвой, який доставив захисникам цього стратегічного об'єкта воду та продукти харчування. Незважаючи на обстріл з боку бандитів, вантаж розвантажили в одному з терміналів. Після розвантаження автомобільна техніка вдало повернулася в пункт попередньої дислокації. Втрат серед учасників конвою немає.

Загалом з шостої ранку терористи тридцять чотири рази порушували умови мінського меморандуму. Зокрема, в Луганській області мінометні обстріли відбуваються з боку населених пунктів Сміле, Раївка, Донецький. Триває вогонь і з околиць Луганська.

У відповідь бойові розрахунки нарізної і реактивної артилерії сил АТО завдали 24 вогневих удари по розвіданих позиціях ворога.

Нагадаємо, у четвер у зоні АТО загинув один військовий, поранення отримали 18.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram