ГоловнаПолітика

РНБО: бойовики ЛНР і козаки Козіцина пересварилися через гроші

РНБО заявила про зростання протестних настроїв на Донбасі

РНБО: бойовики ЛНР і козаки Козіцина пересварилися через гроші
Фото: lugansk-online.info

Терористичне угруповання ЛНР і банда козаків Миколи Козіцина пересварилися через гроші, що надходять із Москви. Про це йдеться у зведеннях РНБО.

"Учора між керівництвом так званої ЛНР і козаками отамана Козіцина виникла сварка через зникнення великої суми грошей, які нібито передали з Москви на виплату пенсій місцевим жителям. Козіцин звинуватив голову ЛНР Плотницького в розкраданні цих грошей. За оперативною інформацією, угруповання так званих козаків і надалі не буде підкорятися владі ЛНР, незважаючи на те, що якийсь час тому вони записували спільне звернення", - сказано в повідомленні.

За інформацією РНБО, тим часом у підконтрольних терористам містах зростає невдоволення через відсутність зарплат і соціальних виплат.

"Серед місцевих жителів активно поширюється інформація про організацію найближчим часом мітингів протесту. В містах Донецької та Луганської областей зафіксовано появу листівок із закликом до людей підтримати ці мітинги. Такі зібрання вже відбулися в Амвросіївці, Торезі та Єнакієвому Донецької області та в Свердловську і Червонопартизанську Луганської області. Оскільки терористи вже неодноразово розганяли мирних громадян за допомогою зброї, місцеві жителі розміщують заклики до представників ОБСЄ забезпечити спостереження за проведенням мітингів, щоб убезпечити людей", - заявили в РНБО.

Нагадаємо, що Україна фактично перестала фінансувати бюджетників і старих, які залишилися на підконтрольних бойовикам територіях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram