ГоловнаСуспільствоЖиття

Савченко етапували в московське СІЗО

Адвокатам не дали побачитися з підзахисною

Савченко етапували в московське СІЗО
Надежда Савченко
Фото: Скрин-шот с YouTube

Українську льотчицю Надію Савченко в Москві етапують з клініки Сербського назад у СІЗО. Про це повідомив адвокат Марк Фейгін у своєму мікроблозі у Твіттері.

"Отже, все підтвердилося. Надію Савченко зараз етапують з клініки Сербського назад у СІЗО. Закінчили експертизу. Тож не дали нам з Надією побачитися в лікарні. Тепер вже знову у в'язниці", - написав Фейгін.

Раніше захисник українки Микола Полозов заявив, що над Савченко в інституті Сербського у Москві не проводили необхідного для проходження психологічної експертизи тестування, але все одно "зробили необхідні висновки".

Фейгін повідомляє також, що адвокатів не допустили до Савченко в інституті, вони зможуть побачити заарештовану тільки в СІЗО і не раніше ніж 5 листопада: на початку наступного тижня в Росії відзначають День народної єдності, тому перший робочий день у державних установах буде тільки в середу .

"У загальному, коли по п'ятницях підзахисного відвозять у невідомому напрямку, це означає що з ним хочуть працювати оперативники. За збігом обставин, я вважаю що з Надією працюватимуть у свята, до 5 листопада, з метою переконати її відмовитися від нашого захисту", - написав Фейгін.

Нагадаємо, минулого тижня московський суд продовжив арешт Надії Савченко до лютого 2015 року. Найближче засідання суду у її справі призначено на 11 листопада.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram