ГоловнаПолітика
Спецтема
Выборы в Верховную Раду - 2014

Луценко оголосив БПП ​​переможцем виборів

У Порошенка порадили "Народному фронту" не бути самозакоханими й агресивними

Луценко оголосив БПП ​​переможцем виборів
Фото: Вадим Крутивус

Блок Петра Порошенка переміг на виборах до Верховної Ради, заявив лідер політсили Юрій Луценко

"Блок Петра Порошенка став переможцем на парламентських виборах. Можна скільки завгодно спостерігати за коливаннями десятих відсотка від партійних списків. Але сумарний відрив від "Народного фронту" - щонайменше 50 депутатів, обраних за мажоритаркою", - написав він у "Фейсбуці".

При цьому Луценко заявив, що визнає помилки штабу в кампанії, і поскаржився на постійні спроби дискредитації БПП з боку союзників.

"Ми теж могли відповісти. На кожного Жванію (Давид Жванія балотувався в мажоритарці від БПП, - ред.) знайдеться свій Мартиненко (Микола Мартиненко - 14 номер у списку НФ, - ред.). Але ми сповідували політику ненападу, бо пам'ятали, що відразу після виборів треба буде працювати разом", - зазначив політик.

"На жаль, після завершення кампанії ця самозакоханість і агресія ніяк не вивітрюється зі штабів союзників, - поскаржився він. - Час припинити протистояння і гру партійних амбіцій".

Нагадаємо, прем'єр і лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк заявив, що його політсила візьметься за формування коаліції, оскільки перемогла на виборах.

Раніше Президент Петро Порошенко заявляв, що формувати коаліцію буде його політсила.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram