ГоловнаПолітика

Симоненко не збирається тікати з України

Лідер комуністів має намір займатися партійною роботою

Симоненко не збирається тікати з України
Фото: Макс Левин

Лідер Комуністичної партії Петро Симоненко не має наміру покидати Україну. Про це він сказав сьогодні на прес-конференції.

"Я тут житиму і нікуди не поїду", - сказав Симоненко.

Він зазначив, що нічого протизаконного і злочинного не зробив і тікати нікуди не збирається.

Лідер комуністів спростував свою причетність до фінансування сепаратизму й тероризму на Донбасі, однак заявив, що "вибори" 2 листопада на захоплених бойовиками територіях легалізують ДНР і ЛНР.

Коментуючи результати парламентських виборів, Симоненко заявив, що до влади прийшли олігархи, які дбатимуть лише про власний бізнес. "Результати будуть дуже серйозні... А саме погіршення умов життя для простих громадян", - сказав Симоненко. Політик також прогнозує жорстку боротьбу за посади серед нових парламентських сил.

Сам Симоненко має намір зосередитися на внутрішньопартійній роботі.

"Я із задоволенням займатимуся більше внутрішньопартійною роботою. У мене був двозмінний режим роботи протягом доби. Я першу половину дня був у парламенті, а другу - займався партійними справами. У мене сьогодні буде набагато більше часу займатися організацією роботи партії", - сказав Симоненко. Він зазначив, що роботи дуже багато, і вільний час він має намір використовувати для вирішення різних проблем.

Нагадаємо, на парламентських виборах у Верховну Раду Компартія вперше за роки української незалежності не долає прохідний бар'єр. За результатами обробки 88% електронних протоколів, комуністи набирають 3,87% голосів громадян. В одномандатних округах представники Компартії також не отримали жодного мандата.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram