ГоловнаПолітика

В окрузі Геллера не визнали результатів виборів на одній з дільниць

Дільнична комісія поставила штамп "вибув" не тому кандидатові

В окрузі Геллера не визнали результатів виборів на одній з дільниць
Фото: Макс Левин

У Красноармійську Донецької області на одній із дільниць голосування за мажоритарника визнано недійсним.

Про це повідомляє прес-центр громадянської мережі "Опора".

За словами спостерігачів, на одній із виборчих дільниць у селі Новотроїцьке Добропільського району (округ №50) голосування в одномандатному окрузі визнано недійсним. Це пов'язано з тим, що члени комісії проставили у виборчих бюлетенях відмітку "вибув" навпроти кандидата, який не знімав своєї кандидатури на виборах.

"Члени комісії помилково виключили з бюлетенів кандидата-мажоритарника Віктора Трифонова, замість Руслана Требушкіна, який незадовго до дня голосування зняв свою кандидатуру з виборів. На дії комісії складено скаргу, бюлетені перераховано, а голосування по одномандатному округу на цій дільниці визнано недійсним", - повідомили в ОВК №50.

Голосування по загальнонаціональному округу на цій дільниці визнано дійсним, сказано в повідомленні.

Нагадаємо, станом на 9:50 вівторка опрацьовано понад 84% електронних протоколів. Лідерство зберігає "Народний фронт", Блок Петра Порошенка - на другому місці з невеликим відривом.

У цілому в одномандатному окрузі №50 в Раду проходить самовисуванець Євген Геллер, у загальнонаціональному окрузі перемагає Опозиційний блок - 29,58% голосів виборців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram