ГоловнаПолітика

Левченко: не буде Донецька в українській політиці - не буде і мене

Опозиційний блок мав набирати більше

Левченко: не буде Донецька в українській політиці - не буде і мене
Фото: Александр Ратушняк

Одіозний регіонал Микола Левченко відвідав прес-центр Опозиційного блоку в готелі "Інтерконтиненталь".

У коментарії LB.ua він засумнівався у попередніх результатах голосування, а також розповів про своє майбутнє у політиці.

"Ті заміри, які робилися перд виборами, показували абсолютно іншу розстановку сил. Я вважаю, що Опозиційний блок мав набирати більше. Несподівано високий відсоток показала "Самопоміч". Низька явка - це протест у суспільстві проти цих виборів, спрямованих на узурпацію влади. Дуже низька явка на тих територіях, які контролюються українською армією. Люди просто боялися йти на виборчі дільниці.

Опозиційний блок - це не Партія регіонів, це точно. У Блоці багато політиків з Партії регіонів, які не вийшли з фракції, не зрадили партію. І вони сьогодні в складі Блоку беруть участь у виборах. Звичайно, ми підтримуємо і симпатизуємо Блоку. Особисто я не зміг взяти участь у виборах, тому що мій округ сьогодні бомблять. Його окупували ДНРівці. А піти у партійний список - це зрадити своїх виборців. Я вважаю, що це аморально. Чекатиму, коли Донецьк знову буде в українській політиці. Тоді буду і я. Якщо Донецька не буде - і мені там робити нічого", - резюмував Левченко.

Нагадаємо, що ОБ набирає від 8 до 10 відсотків голосів.

Додамо, що в "Інтерконтиненталь" також завітали 11 номер списку ОБ Вадим Новинський і "регіонали" Борис Колєсніков з Оленою Бондаренко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram