ГоловнаПолітика

СБУ затримала підозрюваного в замаху на Борисенка

Затриманий - громадянин Росії

СБУ затримала підозрюваного в замаху на Борисенка
Фото: Макс Левин

Служба безпеки України затримала уродженця Росії за підозрою в причетності до замаху на кандидата в депутати Володимира Борисенка в одномандатному окрузі №98 у Борисполі Київської області.

Про це сказав голова СБУ Валентин Наливайченко в інтерв'ю телеканалу ТВi.

"Завтра ми зможемо доповісти більше, а саме, кого з громадян іноземної держави, уродженця міста Курськ (Росія), нами вже затримано, і кого ми допитували у зв'язку із ситуацією в Борисполі", - сказав він. Наливайченко зазначив, що у вівторок надасть Президенту звіт про виконану роботу з розслідування цього злочину.

"Ми зробимо доповідь Президенту і розповімо все: і скільки похвилинно кандидат ходив у дворі разом з одним з підозрюваних, колишнім спортсменом, і про що вони говорили, і що нам повідомили свідки", - підкреслив голова СБУ.

Він також зазначив, що кандидатові пощастило, що він і його собака практично не постраждали в результаті замаху, оскільки вибуховий пристрій спрацював за дверима в той момент, коли Борисенко був у будинку.

Голова СБУ повідомив, що за час виборчої кампанії це вже третій випадок, коли для замаху на кандидата в депутати використовують вибухівку.

Нагадаємо, пізно ввечері у понеділок, 20 жовтня, в Борисполі було скоєно замах на життя кандидата в депутати Володимира Борисенка. Політик потрапив до лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram