ГоловнаПолітика

У Донецьку через обстріли загинуло четверо мирних жителів

Ще дев'ять отримали осколкові поранення різного ступеня важкості

У Донецьку через обстріли загинуло четверо мирних жителів

Починаючи від 13.40 18 жовтня і до 3 години ночі 19 жовтня у Донецьку тривали обстріли, епіцентрами яких були 4 райони - Петровський, Кіровський, Куйбишевський і Київський.

Як повідомляється на сайті мерії Донецька, внаслідок воєнних дій 18 жовтня в Донецьку загинуло 4 мирних жителів, 9 отримали осколкові поранення різного ступеня важкості.

Через влучення снарядів зафіксовано численні руйнування житлового фонду:

  • у Кіровському районі на вул. Саврасова, 5, вул. Лазурній, 28, 29, 32, 33, вул. Ломоносова, 30, вул. Чекаліна, 5, 13 і 15, вул. Пашинній, 5, вул. Сергіївській, 20;
  • у Петровському районі - вул. Крамарчука, 1, вул. Гастелло, 62 і вул. Цеглозаводська, 30;
  • у Куйбишевському районі – будинки №№54 і 56 на вулиці Стратонавтів;
  • у Київському районі - вул. Середня, 3, вул. Артемівська, 133, вул. Кутузова, 29 та вул. Савченка, 10.

Крім того, повністю знищено один з цехів Донецького казенного заводу хімічних виробів. Пошкоджено будівлю школи №61, розташованої за адресою Звягільського, 68. У Куйбишевському районі один із снарядів влучив у трансформатор на підстанції "Смолянка 220" на вулиці Заварзіна, що призвело до загоряння.

Внаслідок артобстрілів зафіксовано й численні ушкодження газопроводів у Петровському та Київському районах. З метою безпеки від’єднано від газопостачання 6 будинків на вулиці Крамарчука, а також 17 будинків на вулицях Кутузова, Звягільського, Савченка.

За станом на 10.00 обстановка в місті зберігається напруженою. Віддалені залпи чути в Петровському, Кіровському, Куйбишевському та Київському районах, про що повідомляють жителі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram