ГоловнаПолітика

БПП вважає залякуванням вибух гранати в криворізькому штабі

Постраждалих у НП немає

Партія "Блок Петра Порошенка" повідомила деталі вибуху гранати у своєму криворізькому штабі.

"Найголовніше, ніхто не постраждав. Сильних пошкоджень будівлі теж немає. Це радше психологічна атака, ніж фізична", - зазначив Андрій Жаботинський, голова виборчих штабів кандидатів від Блоку Петра Порошенко в Кривому Розі.

Вибух у міському штабі БПП в Кривому Розі прогримів 17 жовтня близько першої ночі. У цьому самому будинку по вулиці Димитрова, 71/3 знаходиться штаб кандидата в народні депутати від БПП у 33 окрузі Костянтина Усова.

Імовірно, закинули гранату РГД-5. Камера зовнішнього спостереження зафіксувала спалах, зловмисників на записі не видно. Виявлено запал від гранати і не менш ніж 50 осколків. На місці вибуху працюють експерти, слідчо-оперативна група, представники ОБСЄ та Європарламенту, а також інші компетентні фахівці.

Як повідомив охоронець штабу Сергій Семеренко, сторонніх осіб на території об'єкта не було, нікого затримати не вдалося. Кидали здалеку, з боку дороги, там узагалі темно - немає освітлення. На відеозаписі з камери нікого не видно. Шуму машин чутно не було, після вибуху все було спокійно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram